Cursussen2021-07-19T09:37:44+02:00

Cursussen

KARMA ON TOUR

Karma on Tour is een samenwerking tussen neDwork en Karma. Tijdens deze cursus worden 5 events voor studenten georganiseerd waarbij we met een tour-bus langs de verschillende universiteiten gaan.

DSD BY COACHMAN

Deze cursus is een samenwerking met de DSD-groep. De DSD-groep, onder aanvoering van Christian Coachman, is een onderwijs groep uit Madrid, Spanje. Alle lezingen zijn vooraf opgenomen en gaan over Digital Smile Design.

MINDFULNESS

Deze cursus is een samenwerking met Manuela Soares Rodrigues uit Belgiƫ. Manuela is een docent en coach in mindfulness. Deze 8 weken durende cursus bestaat uit vooraf opgenomen webinars en digitale live sessies.

IAS ACADEMY (NL)

Deze cursus is een samenwerking met IAS Academy. IAS Academy is een onderwijsgroep uit Londen, Verenigd Koninkrijk. Alle lezingen zijn vooraf opgenomen en bestrijken een breed gebied van orthodontie in combinatie met restauratieve tandheelkunde.

RIDGES ONLINE (NL)

Ridges is een eendaagse cursus voor tandartsen, mondhygiƫnisten en studenten tandheeklunde/mondzorgkunde die hun kennis en vaardigheden met het gebruik van composiet in de posterieure zone willen verbeteren.

BIOMIMETIC 2021 (NL)

Met dit congres willen we een inkijk geven in de wereld van de restauratieve en esthetische tandheelkunde en hoe met behulp van biomimetische principes de beste en meest duurzame resultaten bereikt kunnen worden.

Ga naar de bovenkant