Cursussen2021-09-27T12:24:19+02:00

Cursussen

KARMA ON TOUR

Karma on Tour is ons project om studenten op de Belgische en Nederlandse universiteiten te laten zien hoe tof tandheelkunde kan zijn. Daarnaast organiseren we daarbij een jaarlijks congres.

DSD BY COACHMAN

Deze cursus is een samenwerking met de DSD-groep. De DSD-groep, onder aanvoering van Christian Coachman, is een onderwijs groep uit Madrid, Spanje. Alle lezingen zijn vooraf opgenomen en gaan over Digital Smile Design.

IAS ACADEMY

Deze cursus is een samenwerking met IAS Academy. IAS Academy is een onderwijsgroep uit Londen, Verenigd Koninkrijk. Alle lezingen zijn vooraf opgenomen en bestrijken een breed gebied van orthodontie in combinatie met restauratieve tandheelkunde.

FRADEANI EDUCATION ONLINE

Deze cursus is een samenwerking met Fradeani Education. Fradeani Education is een onderwijsgroep uit Pesaro, Italie. De lezingen zijn allemaal vooraf opgenomen en bestrijken een breed gebied in de restauratieve tandheelkunde.

RIDGES ONLINE

Ridges is een eendaagse cursus voor tandartsen, mondhygiënisten en studenten tandheeklunde/mondzorgkunde die hun kennis en vaardigheden met het gebruik van composiet in de posterieure zone willen verbeteren.

INFILTRATION ONLINE

Deze cursus geeft inzicht in verschillende aspecten van de infiltratie techniek. Zowel in de anterieure als posterieure zone en zowel esthetische als cariogene hypomineralisaties.

BIOMIMETIC 2021

Met dit congres willen we een inkijk geven in de wereld van de restauratieve en esthetische tandheelkunde en hoe met behulp van biomimetische principes de beste en meest duurzame resultaten bereikt kunnen worden.

INVERSION ONLINE

Inversion is een eendaagse rubberdamcursus voor tandartsen, mondhygiënisten en studenten tandheelkunde/mondzorgkunde die zich willen verdiepen in het gebruik van rubberdam in de dagelijkse praktijk.

MINDFULNESS

Deze cursus is een samenwerking met Manuela Soares Rodrigues uit België. Manuela is een docent en coach in mindfulness. Deze 8 weken durende cursus bestaat uit vooraf opgenomen webinars en digitale live sessies.

Titel

Ga naar de bovenkant